Materialer

 
Hos KUMA tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige materialer og farver i flere prisklasser. Vi har fokus på design, kvalitet og funktionalitet. Det er en løbende process for, at sikre at du får det bedst mulige produkt, som holder mange år frem.

Du kan se en oversigt over de forskellige materialers egenskaber her.

KUMA Grasolit®

KUMA's Grasolit® er et støbt materiale som er særdeles modstandsdygtig over for ridser. Grasolit® er lavet af en blanding af naturlige mineraler og kunststoffer. Overfladen er rengøringsvenlig, kemikalieresistent og tåler KUMA Lime.

KUMA Grasolit Antique KUMA Grasolit Dark Slate KUMA Grasolit Maroon KUMA Grasolit Metallic
KUMA Grasolit Dust KUMA Grasolit Rocky

 

KUMA Graphalit®

KUMA's Graphalit® er et støbt materiale som er lavet af en blanding af naturlige mineraler og kunststoffer. Graphalit® er kemikalieresistent, tåler KUMA Lime og er nem at rengøre og vedligeholde i og med at det er en stærk overflade.

KUMA Graphalit® Vanilla KUMA Graphalit® White KUMA Graphalit® Grey  

 

KUMA Graphalit® Quartz

Støbt massivt materiale bestående af naturlige mineraler og kunststoffer der pga. de tilsatte quarts sten (som er et af verdens 10 ­hårdeste materialer), har en meget stærk overflade, der er nem at holde. Er kemikalieresistent og tåler derfor syreholdige produkter som f.eks. citron,
eddike og KUMA Lime.

Graphalit® Quartz White Graphalit® Quartz Grey Graphalit® Quartz Dark Grey  

 

KUMA Graphalit® Glass

Dette er et støbt massivt materiale bestående af naturlige mineraler og kunststoffer der er tilsat quarts glas. Materialet er resistent overfor kemikalier og syreholdige produkter, som f.eks. citron, eddike og KUMA Lime, har en uovertruffen slidstyrke og er særdeles rengøringsvenlig.

Graphalit® Glass Zoro Graphalit® Glass Sirius Graphalit® Glass Dark Grey Graphalit® Glass Beige
Graphalit® Glass Taurus Graphalit® Glass White Graphalit® Glass Rocco

 

KUMA Rector®

Rector® er et robust, støbt overflademateriale med en tiltrækkende og silkeglat overflade som gør bakterievækst umulig. Rector® er let at rengøre, kemikalieresistent og tåler KUMA Lime. Materialet giver mulighed for næsten usynlige samlinger. Ønskes specialfarve så indhent tilbud hos vores forhandlere.

KUMA Rector® White KUMA Rector® Steam KUMA Rector® Galaxy KUMA Rector® Dusty White
KUMA Rector® Orange KUMA Rector® Beige KUMA Rector® Sort Struktur KUMA Rector® Koksgrå
KUMA Rector® Dalmantiner KUMA Rector® Snow KUMA Rector® Cream KUMA Rector® Flow

 

KUMA Marmor

KUMAs marmor er et et støbt materiale som består af 80% knust marmor og 20% af et holdbart, syntetisk materiale. Fås som højglanspoleret porefri sanitetscoat, eller med en mat overflade. Materialet tåler KUMA Lime og er nem at rengøre. Marmor er ikke egnet til køkkenbordplader.

osnfø<osifm KUMA marmor White Mat KUMA marmor Angel Gloss KUMA marmor Angel Mat
KUMA marmor Silk Grey Gloss KUMA marmor Silk Grey Mat KUMA marmor White/grey Gloss KUMA marmor White/grey mat

 

KUMA Granit

KUMA's Granit er et støbt materiale bestående af 85 % ægte knust granit iblandet et stærkt kunststof. Denne kombination giver en smuk, naturtro og slidstærk overflade, der er særdeles rengøringsvenlig og kemikalieresistent. Materialet tåler KUMA Lime. Overfladen fås både mat- og højglanspoleret. Til køkkenbordplader laves dette materiale kun med mat overflade.

KUMA Granit Beach Gloss KUMA Granit Beach Mat KUMA Granit Bronze Gloss KUMA Granit Bronze Mat
KUMA Granit Jet Gloss KUMA Granit Jet Mat KUMA Granit Nero Africa Gloss KUMA Granit Nero Africa Mat
KUMA Granit Space Gloss KUMA Granit Space Mat

 

KUMA Terrazzo

Terrazzo er et massivt støbt materiale bestående af 85 % marmorskærver iblandet et stærkt kunststof. Denne blanding har en brudstyrke der er dobbelt så stærk som beton. Terrazzo tåler ikke syre/kalkfjerner, men da det er et massivt materiale, kan det slibes i overfladen, såfremt der er kalkaflejringer. KUMA's terrazzo er nem at rengøre og vedligeholde.

KUMA Terrazzo 110 KUMA Terrazzo 140 KUMA Terrazzo 180  

 

KUMA Pearl

KUMA's Pearl er et massivt helstøbt materiale, bestående af naturens egne kunstværker af perlemors besatte muslingeskaller. Dette kombineret med naturlige mineraler og stærkt kunststof, giver en funklende overflade. Pearl tåler ikke syre/kalkfjerner, men kan slibes i overfladen, såfremt der er kalkaflejringer.

KUMA Pearl White KUMA Pearl Beige KUMA Pearl Black  

 

KUMA Granulon

Granulon er et støbt materiale bestående af en blanding af et stærkt kunststof og naturlige mineraler, som er slidstærk og kemikalieresistent. Materialet tåler KUMA Lime og er nem at holde. Overfladen fås både mat- og højglanspoleret. Til køkkenbordplader laves dette materiale kun med mat overflade.

Granulon Stella Gloss Granulon Stella Mat Granulon Basic Grey Gloss Granulon Basic Grey Mat
Granulon Nougat Gloss Granulon Nougat Mat Granulon Night Sky Gloss Granulon Night Sky Mat
Vi har fejret fødselsdag for Isabella med super lækker kage som smagte fantastisk 🎉 Kagen er fotograferet på en hvid KUMA Rector bordplade.  #kumadk #danskdesign #danishdesign #bordplade #tabletop #scandinaviandesign #scandinavianinterior #nordichome #nordicliving #benkeplate #bolig #inspo #interior #interiordesign #cake #happybirthday
Vi har rundet 500 følgere - af ❤️ tak fordi I følger os og deler... bliv endelig ved med det ⭐️ #kuma_dk #danishdesign #nordichome #nordicliving #sink #benkeplate #happyvalentines #bad #badværelse #danskdesign #inspiration #inspo #boligindretning #bolig #interior #interiordesign #scandinavianhomes
Se dette flotte badeværelse @aubo4200 har delt med os. På det store badeværelse er der valgt en Banesti vask og på det lille badeværelse en Cato vask begge i materialet Grasolit Antique. Tak fordi I deler ⭐️ #kuma #kuma_dk #bad #badeværelse #danskdesign #danishdesign  #sink #vask #benkeplate #scandinavianinterior #scandinavianhomes #inspiration #inspo #nordicliving #interiør #interior #interiordesign #design #boligindretning #bolig
Flot badeværelse som @houseofnr10 har været så sød at dele - tak for det ⭐️. Hun har valgt en elegant og stilren KUMA vask i materialet Rector til sit dejlige badeværelse.  #kuma #kuma_dk #bad #badeværelse #danishdesign #design #inspiration #interiorinspo #interiors #scandinavianhomes #skandinaviskehjem #mynordicroom #bobedre #nordicdesign #interior4you #sink #benkeplate #vask #homestyling #modernhome #bolig #tabletop
Helt perfekt, er det første man tænker når man ser dette flotte badeværelse, som du finder hos @lisevalo ⭐️ En flot KUMA custom made box-look med Square vask, i materialet Rector. Tak til @vegsundkjokkenoginterior fordi I deler. #kuma_dk #bad #badeværelse #danishdesign #nordicliving #sink #tabletop #interiør #inspiration #design #benkeplate #interior #inspohome #bolig #scandinavianhome
KUMA A/S producerer helstøbte vaske og bordplader til badeværelser og køkkener, samt løser specialopgaver som underleverandør for nogle af verdens førende virksomheder indenfor eksempelvis højttalerindustrien, møbelindustrien og elektriske varmeløsninger.
KUMA A/S har markedets bredeste udvalg af materialer, farver og vaske til bad og køkken. Bordpladerne laves efter individuelle mål, med eller uden indstøbt vask, tilpasset dine ønsker. Til private hjem, hoteller, institutioner, klinikker og øvrige virksomheder.
KUMA A/S
Industriparken 12
DK-7321 Gadbjerg
T: +45 7587 6277
E: kuma@kuma.dk
CVR nr. 20257377
© 2018 KUMA. All Rights Reserved