Materialer

 
Hos KUMA tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige materialer og farver i flere prisklasser. Vi har fokus på design, kvalitet og funktionalitet. Det er en løbende process for, at sikre at du får det bedst mulige produkt, som holder mange år frem.

Du kan se en oversigt over de forskellige materialers egenskaber her.

KUMA Grasolit®

KUMA's Grasolit® er et støbt materiale som er særdeles modstandsdygtig over for ridser. Grasolit® er lavet af en blanding af naturlige mineraler og kunststoffer. Overfladen er rengøringsvenlig, kemikalieresistent og tåler KUMA Lime.

KUMA Grasolit Antique KUMA Grasolit Dark Slate KUMA Grasolit Maroon KUMA Grasolit Metallic
KUMA Grasolit Dust KUMA Grasolit Rocky KUMA Grasolit Concrete KUMA Grasolit Moss
KUMA Grasolit Terra KUMA Grasolit Sky KUMA Grasolit Night Abstract KUMA Grasolit Dark Abstract
KUMA Grasolit Nature Abstract

 

KUMA Graphalit® Quartz

Støbt massivt materiale bestående af naturlige mineraler og kunststoffer der pga. de tilsatte quartz sten (som er et af verdens 10 ­hårdeste materialer), har en meget stærk overflade, der er nem at holde. Er kemikalieresistent og tåler derfor syreholdige produkter som f.eks. citron, eddike og KUMA Lime.

Graphalit® Quartz Opal Graphalit® Quartz Agata Graphalit® Quartz White Graphalit® Quartz Grey
Graphalit® Quartz Zoto Graphalit® Quartz Zark Graphalit® Quartz Ruby Graphalit® Quartz Safira
Graphalit® Quartz Zirkona Graphalit® Quartz Moon Graphalit® Quartz Mino Graphalit® Quartz Day  
Graphalit® Quartz Basel Graphalit® Quartz Sirius

 

KUMA Rector®

Rector® er et robust, støbt overflademateriale med en tiltrækkende og silkeglat overflade som gør bakterievækst umulig. Rector® er let at rengøre, kemikalieresistent og tåler KUMA Lime. Materialet giver mulighed for næsten usynlige samlinger. Ønskes specialfarve så indhent tilbud hos vores forhandlere.

KUMA Rector® White KUMA Rector® Steam KUMA Rector® Galaxy KUMA Rector® Dusty White
KUMA Rector® Orange KUMA Rector® Beige KUMA Rector® Mozart KUMA Rector® Koksgrå
KUMA Rector® Roze KUMA Rector® Mellow KUMA Rector® Cream KUMA Rector® Flow

 

KUMA Marmor

KUMAs marmor er et et støbt materiale som består af 80% knust marmor og 20% af et holdbart, syntetisk materiale. Fås som højglanspoleret porefri sanitetscoat, eller med en mat overflade. Materialet tåler KUMA Lime og er nem at rengøre. Marmor er ikke egnet til køkkenbordplader.

osnfø<osifm KUMA marmor White Mat KUMA marmor White/Grey Mat KUMA marmor White/Grey Gloss
KUMA marmor Nordic White Gloss KUMA marmor Nordic White Mat

 

KUMA Granit

KUMA's Granit er et støbt materiale bestående af 85 % ægte knust granit iblandet et stærkt kunststof. Denne kombination giver en smuk, naturtro og slidstærk overflade, der er særdeles rengøringsvenlig og kemikalieresistent. Materialet tåler KUMA Lime. Overfladen fås både mat- og højglanspoleret.

KUMA Granit Beach Gloss KUMA Granit Beach Mat KUMA Granit Bronze Gloss KUMA Granit Bronze Mat
KUMA Granit Nero Africa Gloss KUMA Granit Nero Africa Mat
KUMA Granit Space Gloss KUMA Granit Space Mat

 

KUMA Pearl

KUMA's Pearl er et massivt helstøbt materiale, bestående af naturens egne kunstværker af perlemors besatte muslingeskaller. Dette kombineret med naturlige mineraler og stærkt kunststof, giver en funklende overflade. Pearl tåler ikke syre/kalkfjerner, men kan slibes i overfladen, såfremt der er kalkaflejringer.

KUMA Pearl White KUMA Pearl Beige KUMA Pearl Black  

 

KUMA Granulon

Granulon er et støbt materiale bestående af en blanding af et stærkt kunststof og naturlige mineraler, som er slidstærk og kemikalieresistent. Materialet tåler KUMA Lime og er nem at holde. Overfladen fås både mat- og højglanspoleret.

Granulon Latte Gloss Granulon Latte Mat Granulon Basic Grey Gloss Granulon Basic Grey Mat
Granulon Night Sky Gloss Granulon Night Sky Mat
KUMA A/S producerer helstøbte vaske og bordplader til badeværelser og køkkener, samt løser specialopgaver som underleverandør for nogle af verdens førende virksomheder indenfor eksempelvis højttalerindustrien, møbelindustrien og elektriske varmeløsninger.
KUMA A/S har markedets bredeste udvalg af materialer, farver og vaske til bad og køkken. Bordpladerne laves efter individuelle mål, med eller uden indstøbt vask, tilpasset dine ønsker. Til private hjem, hoteller, institutioner, klinikker og øvrige virksomheder.
KUMA A/S
Industriparken 12
DK-7321 Gadbjerg
T: +45 7587 6277
E: kuma@kuma.dk
CVR nr. 20257377
© 2022 KUMA. All Rights Reserved