Køkken materialer

 
Hos KUMA tilbyder vi et bredt udvalg af bordplader i forskellige materialer og farver til køkkenet. Vi har fokus på design, kvalitet og funktionalitet. Det er en løbende process for, at sikre at du får det bedst mulige produkt, som holder mange år frem og som er nem at vedligeholde.

KUMA Grasolit®

KUMA's Grasolit® er et støbt materiale som er særdeles modstandsdygtig over for ridser. Grasolit® er lavet af en blanding af naturlige mineraler og kunststoffer. Overfladen er rengøringsvenlig, kemikalieresistent og tåler KUMA Lime.

KUMA Grasolit Antique KUMA Grasolit Dark Slate KUMA Grasolit Maroon KUMA Grasolit Metallic
KUMA Grasolit Dust KUMA Grasolit Rocky

 

KUMA Graphalit®

KUMA's Graphalit® er et støbt materiale som er lavet af en blanding af naturlige mineraler og kunststoffer. Graphalit® er kemikalieresistent, tåler KUMA Lime og er nem at rengøre og vedligeholde i og med at det er en stærk overflade.

KUMA Graphalit® Vanilla KUMA Graphalit® White KUMA Graphalit® Grey  

 

KUMA Graphalit® Quartz

Støbt massivt materiale bestående af naturlige mineraler og kunststoffer der pga. de tilsatte quarts sten (som er et af verdens 10 ­hårdeste materialer), har en meget stærk overflade, der er nem at holde. Er kemikalieresistent og tåler derfor syreholdige produkter som f.eks. citron,
eddike og KUMA Lime.

Graphalit® Quartz White Graphalit® Quartz Grey Graphalit® Quartz Dark Grey  

 

KUMA Graphalit® Glass

Dette er et støbt massivt materiale bestående af naturlige mineraler og kunststoffer der er tilsat quarts glas. Materialet er resistent overfor kemikalier og syreholdige produkter, som f.eks. citron, eddike og KUMA Lime, har en uovertruffen slidstyrke og er særdeles rengøringsvenlig.

Graphalit® Glass Zoro Graphalit® Glass Sirius Graphalit® Glass Dark Grey Graphalit® Glass Beige
Graphalit® Glass Taurus Graphalit® Glass White Graphalit® Glass Rocco

 

KUMA Rector®

Rector® er et støbt solid surface materiale med en smuk silkemat overflade, som er homogen og umulig for bakterier at leve på. Rector® er let at rengøre, er kemikalieresistent og tåler KUMA Lime. Materialet giver mulighed for næsten usynlige samlinger. Ønskes specialfarver, er du velkommen til at kontakte én af vores forhandlere.

KUMA Rector® White KUMA Rector® Steam KUMA Rector® Galaxy KUMA Rector® Dusty White
KUMA Rector® Orange KUMA Rector® Beige KUMA Rector® Sort Struktur KUMA Rector® Koksgrå
KUMA Rector® Dalmantiner KUMA Rector® Snow KUMA Rector® Cream KUMA Rector® Flow

 

KUMA Granit

KUMA's Granit er et støbt materiale bestående af 85 % ægte knust granit iblandet et stærkt kunststof. Denne kombination giver en smuk, naturtro og slidstærk overflade, der er særdeles rengøringsvenlig og kemikalieresistent. Materialet tåler KUMA Lime. Overfladen fås både mat- og højglanspoleret. Til køkkenbordplader laves dette materiale kun med mat overflade.

KUMA Granit Beach Gloss KUMA Granit Beach Mat KUMA Granit Bronze Gloss KUMA Granit Bronze Mat
KUMA Granit Jet Gloss KUMA Granit Jet Mat KUMA Granit Nero Africa Gloss KUMA Granit Nero Africa Mat
KUMA Granit Space Gloss KUMA Granit Space Mat

 

KUMA Terrazzo

Terrazzo er et massivt støbt materiale bestående af 85 % marmorskærver iblandet et stærkt kunststof. Denne blanding har en brudstyrke der er dobbelt så stærk som beton. Terrazzo tåler ikke syre/kalkfjerner, men da det er et massivt materiale, kan det slibes i overfladen, såfremt der er kalkaflejringer. KUMA's terrazzo er nem at rengøre og vedligeholde.

KUMA Terrazzo 110 KUMA Terrazzo 140 KUMA Terrazzo 180  

 

KUMA Pearl

KUMA's Pearl er et massivt helstøbt materiale, bestående af naturens egne kunstværker af perlemors besatte muslingeskaller. Dette kombineret med naturlige mineraler og stærkt kunststof, giver en funklende overflade. Pearl tåler ikke syre/kalkfjerner, men kan slibes i overfladen, såfremt der er kalkaflejringer.

KUMA Pearl White KUMA Pearl Beige KUMA Pearl Black  

 

KUMA Granulon

Granulon er et støbt materiale bestående af en blanding af et stærkt kunststof og naturlige mineraler, som er slidstærk og kemikalieresistent. Materialet tåler KUMA Lime og er nem at holde. Overfladen fås både mat- og højglanspoleret. Til køkkenbordplader laves dette materiale kun med mat overflade.

Granulon Stella Gloss Granulon Stella Mat Granulon Basic Grey Gloss Granulon Basic Grey Mat
Granulon Nougat Gloss Granulon Nougat Mat Granulon Night Sky Gloss Granulon Night Sky Mat
Hvis du mangler badeværelse inspiration til denne weekend? Så se denne flotte løsning med KUMA Diamond 51/32 vasken i hvid mat marmor, som du finder hos Svane Kolding 🤩 Tak fordi I deler @svanekokkenet #SvaneKolding 👍🏻😉 #kuma_dk #badeværelse #bathroom #bordplade #benkeplate #vask #zink #scandinavianliving #nordicliving #inspiration #inspo #interiør #interior  #bolig #boligindretning #danskdesign #danishdesign
Stort TILLYKKE til @mayole0503_minhave - du er den heldige vinder af 2 stk. KUMA Curve shelves. Skriv mail til kuma@kuma.dk med kontaktinfo. Rigtig god weekend til alle 🤩
#kuma_dk #winner #thewinneris #giveaway #danishdesign #interiør
Amazing we have reached 1.000 followers - thanks... 🤩🤩🤩
We are celebrating with a lovely give away. Two KUMA Curve shelves for your home. Maybe you will fit them in your kitchen, bathroom or a different place... To enter the competition, all you have to do is: 
1. Follow @kuma_dk 
2. Tell us where you want to place your shelves.

Good luck/Held & lykke
The competition will end friday 24. August. This isn’t sponsored, administrated or associated with Instagram. #kuma #giveaway #danishdesign #competition #scandinavianliving #nordicliving
Vi ønsker alle en rigtig god sommer. Må den være være fyldt med lækre is hver dag... ☀️👏🏻🍨 #kuma_dk #kuma #danishdesign #danskdesign #bordplade #vask #benkeplate #sink #badeværelse #køkken #nordichomes #scandinavianliving #scandinavianhomes #inspo #inspiration #interiør #bolig #boligindretning #isvaffel #icecream #homemade
Hvor ser KUMA Zura custom made vasken virkelig bare flot ud op mod den lækre marmorvæg - super modigt @pippa.hjem og tak fordi du deler dit flotte badeværelse 👏🏻😁🎉 #kuma_dk #kuma #danskdesign #danishdesign #bad #bath #vask #sink #benkeplate #badeværelse #bathroom #nordicliving #nordic #scandinavianliving #scandinaviandesign #inspo #inspiration #interiør #nordichomes #boligindretning #bolig
KUMA A/S producerer helstøbte vaske og bordplader til badeværelser og køkkener, samt løser specialopgaver som underleverandør for nogle af verdens førende virksomheder indenfor eksempelvis højttalerindustrien, møbelindustrien og elektriske varmeløsninger.
KUMA A/S har markedets bredeste udvalg af materialer, farver og vaske til bad og køkken. Bordpladerne laves efter individuelle mål, med eller uden indstøbt vask, tilpasset dine ønsker. Til private hjem, hoteller, institutioner, klinikker og øvrige virksomheder.
KUMA A/S
Industriparken 12
DK-7321 Gadbjerg
T: +45 7587 6277
E: kuma@kuma.dk
CVR nr. 20257377
© 2018 KUMA. All Rights Reserved