Privacy Policy

Privatlivspolitik for KUMA A/S

Denne privatlivspolitik er fastlagt af KUMA A/S og forklarer hvordan KUMA A/S (”vi eller ”os”) behandler dine personoplysninger i forbindelse med vores ydelser. Politikken gælder for alle vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Dataansvarlig:

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

KUMA /AS
CVR nr. 20 25 73 77
Industriparken 12B
7323 Gadbjerg
Kontaktperson: Torben Andersen 

Datasikkerhed er vigtig for os

For os er ansvarlig omgang med personoplysninger, der indsamles som led i driften af vores virksomhed, afgørende for vores forretningsmål og omdømme.  I denne privatlivspolitik gøres der rede for, hvordan dine personoplysninger indsamles og anvendes hos os, og hvordan du kan få indsigt i dine personoplysninger.

Hvad er personoplysninger

Personoplysninger er enhver oplysning om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Ved en identificerbar fysisk person forstås en person, som direkte eller indirekte kan identificeres.

Hvilke typer persondata behandler vi og dig og hvorfor
De oplysninger, som vi indsamlet om dig, vil bliv anvendt til forskellige formål i forbindelse med dit kundeforhold og driften af KUMA A/S. De indsamlede oplysninger kan variere alt efter om du er kunde, leverandør eller anden samarbejdspartner.

Manglende afgivelse af personoplysninger fra din side kan betyde at vi ikke vil være i stand til at opfylde vores forpligtelser i forbindelse med dit kunde- eller leverandørforhold.

Vi indsamler og behandler som udgangspunkt alene ”almindelige personoplysninger” som adresser, telefonnumre og mailadresser til brug for vores håndtering af ordre og korrekt forsendelse. Vi indsamler således aldrig særligt følsomme personoplysninger.

Oplysninger du giver os som leverandør eller anden samarbejdspartner omfatter almindelige kontaktoplysninger (arbejde, jobtitel, navn, arbejdsadresse, arbejdstelefon og arbejd mailadresse), samt oplysninger du giver os i forhold til markedsføring eller kommunikation.

Hvad bruger vi dine personoplysninger til

Vi behandler udelukkede dine personoplysninger, i det omfang, det er nødvendigt i forbindelse med dit kunde-, leverandør- eller samarbejdsforhold, eller i henhold til gældende ret.

Deling af personoplysninger
Vi videregiver alene oplysninger, idet omfang det er nødvendigt som led i driften af vores virksomhed, herunder endelig og korrekt levering af bestilte produkter samt servicebesøg. Videregivne oplysninger vil alene være ”almindelige personoplysninger” som navn og adresse.

Dataintegritet og sikkerhed
Personoplysninger opbevares ikke længere ned nødvendigt for at opfylde det formål, hvortil de er indsamlet, med mindre opbevaringen er nødvendig for at opfylde nationale lovkrav, herunder lovpligtige opbevaringsperioder i forbindelse med bogføring.

Dine rettigheder
Du har til enhver tid ret til at gøre dine rettigheder gældende i forhold til databeskyttelseslovgivningen. Du kan blandt andet anmode om indsigt i de personoplysninger som vi er i besiddelse af, samt gøre indsigelse imod behandlingen af disse oplysninger. Endvidere kan du anmode om berigtigelse af eller sletning af eventuelle ukorrekte oplysninger om dig selv, tilbagetrække et samtykke til behandling af dine personoplysninger samt gøre din ret til dataportabilitet gældende.

Hvis du ønsker at gøre en eller flere af dine rettigheder gældende, bedes ud kontakte os på kuma@kuma.dk. Din anmodning vil blive behandlet i overensstemmelse med den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning. 

Cookies

KUMA bruger cookies. Cookies er en lille fil bestående af bogstaver og tal, som vi placerer på din computer, hvis du giver os lov. Disse cookies gør det muligt for os, at skelne dig fra andre brugere som besøger vores hjemmeside. Dette hjælper os til at bedst mulige oplevelse når du besøger os. Derudover hjælper det os også, med at forbedre hjemmesiden.

Browser Indstillinger
De fleste browsere tillader dig at kontrollere cookies ved hjælp af browserens indstillinger. Hvis du vil vide mere om cookies, bl.a. hvilke cookies installeres, og hvordan du sletter dem så kan du besøge allaboutcookies.org.

Google Analytics
Disse Cookies bruges til at indsamle information om hvordan brugerne benytter vores hjemmeside. Vi bruger informationerne til at sammensætte reporter som hjælper os med at forbedre vores hjemmeside. Den indsamlede cookie information er helt anonym og identificere ikke den enkelte bruger. V indsamler bl.a. informationer omkring antallet af brugere på hjemmesiden, hvordan de er kommet til hjemmesiden og hvilke sider de har besøgt. Dette hjælper os til at forbedre ydeevnen på siden, f.eks. ved at optimere navigationen på siden.

Slet cookies
du kan til hver en til tilbagekalde din accept af vores cookies og fjerne eller blokere vores cookies. Dette gør du ved at gennem din browsers indstillinger. Men i visse tilfælde kan dette påvirke din mulighed for at navigere rundt på hjemmesiden.

Dette bruger vi den indsamlede information til

Vi indsamler denne information for bedre at forstå dine behov, og for at kunne yde den bedst mulige service. Informationerne kan bl.a. blive brugt til:

  • Intern journalføring.
  • Vi kan bruge oplysningerne til at forbedre vores produkter og tjenester.
  • Vi kan med jævne mellemrum sende nyhedsbreve omkring vores produkter, specielle tilbud eller andet som vi tænker du ville finde interessant. Dog gør vi kun dette, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
  • Fra tid til anden kan vi benytte informationerne til at kontakte dig, via e-mail, telefon, fax eller via post. Vi kan bruge denne information til at forbedre vores hjemmeside.

Sikkerhed

Vi er forpligtet til at sikre dine informationer. For at forhindre uautoriseret adgang eller videregivelse, har vi indført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer til at beskytte og sikre de oplysninger, vi indsamler.

Links til andre hjemmesider

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider, som kan være relevante for brugerne. Men når du gør brug af disse links og forlader vores site, bør du bemærke, at vi ikke har nogen kontrol over andre hjemmesider. Derfor kan vi ikke være ansvarlig for databeskyttelse af alle oplysninger, som du videregiver når du besøger andre sider. Endvidere er disse hjemmesider ikke omfattet af denne fortrolighedserklæring. Du bør udvise forsigtighed og læse fortrolighedserklæringen som gælder for den pågældende hjemmeside.

Kontrol af dine personlige oplysninger

Vi vil ikke sælge, videregive eller lease dine personlige oplysninger til tredje part, medmindre du giver os lov, eller vi er forpligtet ved lov. Vi kan benytte dine personlige informationer til at reklame materialer omkring tredje part, som vi mener du vil finde interessant. Men kun hvis du giver accept til dette.

Hvis du mener, at den information vi har om dig er falsk eller ikke fyldestgørende, bedes du kontakte os hurtigst muligt. Vi vil straks herefter rette alle informationer som må være ukorrekte.

Hvis du mangler badeværelse inspiration til denne weekend? Så se denne flotte løsning med KUMA Diamond 51/32 vasken i hvid mat marmor, som du finder hos Svane Kolding 🤩 Tak fordi I deler @svanekokkenet #SvaneKolding 👍🏻😉 #kuma_dk #badeværelse #bathroom #bordplade #benkeplate #vask #zink #scandinavianliving #nordicliving #inspiration #inspo #interiør #interior  #bolig #boligindretning #danskdesign #danishdesign
Stort TILLYKKE til @mayole0503_minhave - du er den heldige vinder af 2 stk. KUMA Curve shelves. Skriv mail til kuma@kuma.dk med kontaktinfo. Rigtig god weekend til alle 🤩
#kuma_dk #winner #thewinneris #giveaway #danishdesign #interiør
Amazing we have reached 1.000 followers - thanks... 🤩🤩🤩
We are celebrating with a lovely give away. Two KUMA Curve shelves for your home. Maybe you will fit them in your kitchen, bathroom or a different place... To enter the competition, all you have to do is: 
1. Follow @kuma_dk 
2. Tell us where you want to place your shelves.

Good luck/Held & lykke
The competition will end friday 24. August. This isn’t sponsored, administrated or associated with Instagram. #kuma #giveaway #danishdesign #competition #scandinavianliving #nordicliving
Vi ønsker alle en rigtig god sommer. Må den være være fyldt med lækre is hver dag... ☀️👏🏻🍨 #kuma_dk #kuma #danishdesign #danskdesign #bordplade #vask #benkeplate #sink #badeværelse #køkken #nordichomes #scandinavianliving #scandinavianhomes #inspo #inspiration #interiør #bolig #boligindretning #isvaffel #icecream #homemade
Hvor ser KUMA Zura custom made vasken virkelig bare flot ud op mod den lækre marmorvæg - super modigt @pippa.hjem og tak fordi du deler dit flotte badeværelse 👏🏻😁🎉 #kuma_dk #kuma #danskdesign #danishdesign #bad #bath #vask #sink #benkeplate #badeværelse #bathroom #nordicliving #nordic #scandinavianliving #scandinaviandesign #inspo #inspiration #interiør #nordichomes #boligindretning #bolig
KUMA A/S producerer helstøbte vaske og bordplader til badeværelser og køkkener, samt løser specialopgaver som underleverandør for nogle af verdens førende virksomheder indenfor eksempelvis højttalerindustrien, møbelindustrien og elektriske varmeløsninger.
KUMA A/S har markedets bredeste udvalg af materialer, farver og vaske til bad og køkken. Bordpladerne laves efter individuelle mål, med eller uden indstøbt vask, tilpasset dine ønsker. Til private hjem, hoteller, institutioner, klinikker og øvrige virksomheder.
KUMA A/S
Industriparken 12
DK-7321 Gadbjerg
T: +45 7587 6277
E: kuma@kuma.dk
CVR nr. 20257377
© 2018 KUMA. All Rights Reserved