Vejledning

KUMA's montagevejledning

Når du køber en vask fra KUMA forsøger vi, at give dig den bedste information.
Vores montage- og vedligeholdeles vejledning følger altid med, men du kan også downloade den her.

Varen skal kontrolleres straks ved modtagelse og inden montering. Såfremt der konstateres fejl, skal De inden montering, og inden 7 dage, kontakte Deres forhandler. Skader der konstateres efter montering, betragtes som sket ved montering eller ved brug, og er ikke reklamationsberettiget.
Hvis montering ikke finder sted 2 dage efter modtagelse, skal vasken/bordpladen ligge på et tæppe, på et plant underlag, med oversiden nedad.

Garanti

Købelovens bestemmelser er gældende, medmindre anden aftale er indgået. Reklamationsretten omfatter ikke:

  • Skader som følge af slag, tab eller stød.
  • Skader opstået under transport, medmindre dette er anført på fragtbrevet.
  • Indirekte eller direkte følge af force majeure.
  • Følger af fejlbehandling ved rengøring, eller andre ydre påvirkninger.

Montering

Vasken/bordpladen må aldrig bruges som arbejdsbord. Dæk forsvarligt af f.eks. ved montering af spejl, fliser o.lign. Før vasken/bordpladen monteres på skabe, placeres der enten elastisk fuge af gummi eller en silikone klat, der lægges for hver 30 cm. (Brug endelig ikke for meget). Vaske har som standard overløb og hul for bundventil i standardmål, undtaget vaske med KUMA7® afløbssystem. Bundventiler kan leveres som tillægsprodukt til vasken. Vasken/bordpladen er overfladebehandlet og klar til brug.
OBS! Ved vaske uden overløb, skal der være lovpligtigt gulvafløb.

Pleje og vedligehold af alle KUMA materialer

Til daglig rengøring anbefales KUMA Clean. Anvend ikke rengøringsmidler med slibestoffer, som f.eks. skurepulver.

For at bevare bordpladens/vaskens flotte og smudsafvisende overflade, anbefales det at bruge KUMA Seal 1-3 gange årligt.

Fjernelse af kalk og andre aflejringer på alle syrefaste KUMA materialer

Til fjernelse af kalk og aflejringer anbefales KUMA Superscrub og KUMA Lime. KUMA Lime sprayes på bordpladen, og lad det virke i ca. 5 minutter, skyl herefter af med vand. KUMA Lime må ikke anvendes på Terrazzo og Pearl. Ved kalkaflejringer på Terrazzo og Pearl, kan der anvendes en skuresvamp, og efterbehandles med KUMA Seal.


KUMA Superscrub er anvendelig ved vanskelige pletter, såsom f.eks. makeup m.v.

Vejledning til brug af Repair Kit – Matte overflader

(Marmor, Granit, Granulon, Graphalit®)

Vejledning til brug af Repair Kit – Blanke overflader

(Marmor, Granit, Granulon)

Vejledning til brug af Repair Kit – Terrazzo, Graphalit® Quartz, Graphalit® Glass, Pearl

Vejledning til brug af Polshing Kit – Matte overflader

(Marmor, Granit, Granulon, Graphalit®)

Vejledning til brug af Polshing Kit – Blanke overflader

(Marmor, Granit, Granulon)

Generel produktinfo

Da alle støbte produkter er håndlavede, kan struktur, farve og finish variere fra det ene produkt til det andet. Der vil derfor kunne forekomme mindre forskelle i den leverede vask/bordplade i forhold til den vejledende farveprøve som er vist i KUMAs salgsmateriale eller ved forhandleren. Dette er ikke en fejl - men viser blot, at det er et unikt produkt.

I forbindelse med polering af blanke overflader vil der fremkomme polerspor, der i koncentreret lys kan danne sole. Disse er ikke reklamationsberettigede.

Pga. produktionsmetoderne kan der forekomme ubetydelige luftporer, og enkelte sten/glas kan med tiden løsne sig i Terrazzo, Pearl, Graphalit® Quartz og Graphalit® Glass. De små huller/luftporer der kan forekomme, har ingen indvirkning på brugen eller holdbarheden af produktet og er ikke reklamationsberettiget.

Mindre skader, ridser, løse sten/glas kan repareres med reparations sæt. Ved bestilling af reparations sæt, skal vaske nr. eller materiale/farve oplyses, samt skadens omfang.

For materialer i den mørke ende af farveskalaen, gælder det samme som for alle øvrige mørke materialer, de er mere plejekrævende da støv, ridser, kalk og dagligt slid, vil være mere synligt.

Produkterne leveres efter bestilte mål, med forbehold for måltolerancer på -3/+5 mm på alle længder/dybder og -2/+2 mm på pladetykkelser. Tolerance på pilehøjde på krumninger, er -2/+2 mm.

Vi anbefaler, at fremløbstemperaturen ikke overstiger 65 grader. For KUMA køkken materialer anbefaler vi ikke temperaturpåvirkninger på over 135 grader (tør varme). Ved afkøling af gryder o.lign. skal der anvendes bordskåner.

Vær opmærksom på, at ved vasketyper med flad bund, kan der ligge lidt vand tilbage i kummen.

Vi har fejret fødselsdag for Isabella med super lækker kage som smagte fantastisk 🎉 Kagen er fotograferet på en hvid KUMA Rector bordplade.  #kumadk #danskdesign #danishdesign #bordplade #tabletop #scandinaviandesign #scandinavianinterior #nordichome #nordicliving #benkeplate #bolig #inspo #interior #interiordesign #cake #happybirthday
Vi har rundet 500 følgere - af ❤️ tak fordi I følger os og deler... bliv endelig ved med det ⭐️ #kuma_dk #danishdesign #nordichome #nordicliving #sink #benkeplate #happyvalentines #bad #badværelse #danskdesign #inspiration #inspo #boligindretning #bolig #interior #interiordesign #scandinavianhomes
Se dette flotte badeværelse @aubo4200 har delt med os. På det store badeværelse er der valgt en Banesti vask og på det lille badeværelse en Cato vask begge i materialet Grasolit Antique. Tak fordi I deler ⭐️ #kuma #kuma_dk #bad #badeværelse #danskdesign #danishdesign  #sink #vask #benkeplate #scandinavianinterior #scandinavianhomes #inspiration #inspo #nordicliving #interiør #interior #interiordesign #design #boligindretning #bolig
Flot badeværelse som @houseofnr10 har været så sød at dele - tak for det ⭐️. Hun har valgt en elegant og stilren KUMA vask i materialet Rector til sit dejlige badeværelse.  #kuma #kuma_dk #bad #badeværelse #danishdesign #design #inspiration #interiorinspo #interiors #scandinavianhomes #skandinaviskehjem #mynordicroom #bobedre #nordicdesign #interior4you #sink #benkeplate #vask #homestyling #modernhome #bolig #tabletop
Helt perfekt, er det første man tænker når man ser dette flotte badeværelse, som du finder hos @lisevalo ⭐️ En flot KUMA custom made box-look med Square vask, i materialet Rector. Tak til @vegsundkjokkenoginterior fordi I deler. #kuma_dk #bad #badeværelse #danishdesign #nordicliving #sink #tabletop #interiør #inspiration #design #benkeplate #interior #inspohome #bolig #scandinavianhome
KUMA A/S producerer helstøbte vaske og bordplader til badeværelser og køkkener, samt løser specialopgaver som underleverandør for nogle af verdens førende virksomheder indenfor eksempelvis højttalerindustrien, møbelindustrien og elektriske varmeløsninger.
KUMA A/S har markedets bredeste udvalg af materialer, farver og vaske til bad og køkken. Bordpladerne laves efter individuelle mål, med eller uden indstøbt vask, tilpasset dine ønsker. Til private hjem, hoteller, institutioner, klinikker og øvrige virksomheder.
KUMA A/S
Industriparken 12
DK-7321 Gadbjerg
T: +45 7587 6277
E: kuma@kuma.dk
CVR nr. 20257377
© 2018 KUMA. All Rights Reserved